Евтини нощувки със закуска в централния район на Хамбург

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Hamburg? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Hamburg!

Свободното Hanseatic град Хамбург е с около 1,8 милиона жители най-красивия град в Северна Германия. Не само на река Елба и Alster, която протича през Хамбург, да дадат на град със собствен чар, но и на културно-историческото нюх. Името Хамбург е взето от крепостта Hammaburg, че е бил построен през 9 век. Има 60 театри в Хамбург, на около 30 кина и 60 музеи. Опера, балет и театър са само допълнителни културни забележителности. Това културно разнообразие се допълва от известни мюзикъли, така Хамбург се счита за третия най-важен град в света на мюзикъла.

б&б - Евтини алтернативи


За да посетите многобройните забележителности на Хамбург и използване на богатото културно наследство, трябва да даде този атрактивен град няколко дни. Един евтин начин да се намери подходящо място за настаняване на разумни цени е да се търси б & б в Хамбург. В града, както и в околностите има много много оферти. Някой, който би желала да проучи Хамбург пеша, трябва да лизинг на б & б настаняване в централно място.

Забележителност в Хамбург


Хамбург е до голяма степен разрушен през Втората световна война. Поради това, първоначалната структура оцелява само леко. Въпреки това, има някои интересни сгради в Хамбург, като например къща Чили, завършена през 1924 г., което е пример за тухлена експресионист архитектурния стил на двадесетте години. Църквата "Св. Михаил" - Мишел призова - трябва да бъде абсолютно бъдат посетени, и някой, който иска да посети най-старата сграда, построена през 1310 фара, може да се възхищаваме на този на остров Neuwerk. В галерия област могат да се посетят пеша чрез множество мостове, както и от борда на кораб. Хамбург Посетителите трябва също така да посетите един от многото седмичните пазари, на които най-известната от тях е определено на рибния пазар. Той винаги е на стойност от посещението в неделя призори, когато нощни птици отговарят ранобудни и когато продавачът се радват да продават стоките си.

Резервирай изгодна квартира в Hamburg чрез gloveler - посредник Hamburg:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Hamburg

Апартаменти и частни стаи в Hamburg